Yellow Way optimaliseert op pragmatische wijze de kwaliteit van uw organisatieprocessessen. Niet alleen door u te ondersteunen bij het realiseren van het gewenste bedrijfsresultaat of output, maar ook door continu verbeteren te verankeren in de organisatie.

Lean procesverbetering

Misschien heeft u het gevoel dat de mensen in uw organisatie wel de juiste intentie hebben, maar had u betere resultaten verwacht. Of vermoed u dat een hoger kwaliteitsniveau kan worden bereikt. Yellow Way ondersteunt u bij het realiseren van continue en blijvende verbeteringen met Lean methodes.

NEN 7510

Deze norm heeft betrekking op de continuïteit, integriteit en vertrouwelijkheid van medische gegevens. Ten onrechte wordt NEN 7510 soms gezien als een ICT norm. NEN 7510 raakt uw volledige organisatie. Yellow Way zorgt voor een pragmatische implementatie in uw organisatie.

Voorbij ISO 9001

De internationale norm voor kwaliteitsmanagement ISO 9001 is in vele organisaties geimplementeerd. Vaak gaat dit echter samen met de nodige bureaucratie en wordt veel vastgelegd, maar weinig verbeterd. Yellow Way heeft enkele tools die ervoor zorgen dat u meer uit uw processen haalt.