Personeels- en salarisadministratiesystemen zijn complexe systemen waarmee uw gehele organisatie, in het bijzonder de HR functie, efficiënter en effectiever kan functioneren. Alvorens een (nieuw) systeem aan te schaffen is het verstandig om inzicht te verkrijgen in de verschillende systemen en de organisatorische en financiële aspecten waar u rekening mee dient te houden. Het is door deze Business case mogelijk om op resultaat te sturen. De Businesscase e-HRM/SA systemen geeft u inzicht  in alle kosten en baten, op basis van een TCO benadering.

Ten aanzien van een Business case e-HRM/SA systemen, voor een overheidsinstantie, houdt Yellow Way rekening met de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Dit vereist een projectmatige en zorgvuldige manier van werken. Een manier van werken die perfect aansluit bij die van Yellow Way.

Met de expertise en up-to-date kennis zijn de professionals van Yellow Way uitstekend in staat om u te ondersteunen.

Aanvullend kan Yellow Way na goedkeuring van de definitieve Business Case:

  • Het (op locatie) leiden en aansturen van het project t.a.v. het aankopen van een e-HRM/SA systeem voor zowel de publieke als private sector;
  • Projectmatig tenderen of Europees aanbesteden;
  • Ondersteunen bij een tender of Europese aanbesteding;
  • Opleiden van uw medewerkers;
  • Juridische ondersteuning bieden bij Europese aanbestedingen.

Bij alle werkzaamheden staat het doorlopen van de juiste (wettelijke) stappen voorop om het gewenste resultaat te behalen:

  • Het aankopen van een e-HRM/SA systeem en bijbehorende dienstverlening op basis van uw eisen en wensen, tegen de beste condities.