Het ontwikkelen van mens én organisatie. Daar staat Yellow Way voor. Op basis van ruime praktijkervaring hanteert Yellow Way een eigen visie op het professionaliseren van Human Resource Management. Zo ziet Yellow Way het ontwikkelen van organisaties als een vakgebied waarbij mens en organisatie-inrichting voortdurend in balans dienen te zijn. Deze interactie komt tot uitdrukking in de HRM processen van uw organisatie. Wanneer het samenspel tussen HRM en de organisatie uit balans is, zorgt Yellow Way voor de juiste inzichten en verandermogelijkheden. De cultuur is hierbij cruciaal voor het begrijpen van de verschillende visies in de organisatie.

Uw HRM organisatie veranderen door inzicht. Waar liggen binnen uw HRM organisatie besparingsmogelijkheden, kansen voor efficiëntie en kansen voor effectiviteit?

Lees verder >

Heeft uw organisatie geconcludeerd dat er verbetering benodigd is om de HR functie te professionaliseren? Yellow Way is de ideale partner om u hierbij te begeleiden ondersteunen.

Lees verder >

Wilt u uw HR functie verder ontwikkelen? Door de focus te leggen op efficiënte en effectieve werkprocessen, kan de HR functie aansluiting vinden bij de organisatie.

Lees verder >

 

Alvorens een (nieuw) systeem aan te schaffen is het verstandig om inzicht te verkrijgen in de verschillende systemen en de organisatorische en financiële aspecten waar u rekening mee dient te houden.

Lees verder >

 

Het inkopen van een e-HRM/SA systeem en bijbehorende dienstverlening op basis van uw eisen en wensen, tegen de beste condities.

Lees verder >

Een succesvolle uitvoering van uw HR functie begint bij uw mensen. Yellow Way verzorgt daarom bedrijfskundige opleidingen welke de HR functie raken.

Lees verder >

[/ult_animation_block]

Heeft uw organisatie te maken met een tijdelijke onderbezetting? Kunt u wegens de krapte op de markt niet de geschikte kandidaat vinden? Voor organisaties is het belangrijk om medewerkers met de juiste kennis, ervaring en talenten te mobiliseren.

Lees verder >