Unicoz en SCOPE besteden samen digitale schoolborden aan

Vrijheid én scherpe prijzen door de juiste aanbestedingsstrategie

Yellow Way heeft een Europese aanbesteding van digitale schoolborden uitgevoerd voor Unicoz en SCOPE. Het resultaat is een raamovereenkomst waarmee beide scholenbesturen vrij zijn om schoolborden naar eigen inzicht te kopen, met behoud van scherpe prijzen. Dit alles binnen de regels van de aanbestedingswet.

Digitale schoolborden

Digitale schoolborden worden steeds belangrijker in het onderwijs. Niet alleen worden lesmethodes in steeds grotere mate digitaal, de borden zijn ook een middel om de leerling te blijven boeien. Het gevolg is dat er ook steeds hogere eisen worden gesteld aan de ‘digiborden’. Het was daarom belangrijk dat de aanbestedingsstrategie ruimte biedt om niet alleen nu, maar ook in de toekomst de juiste digitale schoolborden te kunnen blijven kopen.

Samenwerking en flexibiliteit

Unicoz en SCOPE werken nauw samen op het gebied van inkoop. Omdat men het snel eens was over de specificaties, was het niet moeilijk om de uitvraag vorm te geven. Desondanks biedt de aanbesteding voldoende ruimte om in de toekomst afwijkende modellen te bestellen. Door deze werkwijze werkt Europees aanbesteden in het voordeel van beide organisaties. Inmiddels zijn de eerste bestellingen geplaatst en uitgeleverd.

Unicoz Onderwijsgroep

De Unicoz Onderwijsgroep is de grootste onderwijsorganisatie in Zoetermeer en omstreken, bestaande uit primair en voortgezet onderwijs. In totaal is de Unicoz Onderwijsgroep verantwoordelijk voor 23 basisscholen, waarvan 1 school voor speciaal basisonderwijs, en het Oranje Nassau College, een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs.

De Unicoz Onderwijsgroep staat voor een unieke kijk op christelijk, katholiek en interconfessioneel onderwijs. Vanuit de visie dat ieder kind uniek is, is er aandacht voor de talenten van de leerlingen. De scholen als leer-, werk- en leefomgeving laten zich daarbij in de dagelijkse omgang met leerlingen en het geven van onderwijs inspireren door hun levensbeschouwelijke identiteit. Verder zijn de scholen gefocust op vernieuwend, kwalitatief hoogwaardig onderwijs en gericht op de optimale ontwikkeling van ieder kind. Meer informatie over de Unicoz Onderwijsgroep is te vinden op de website: www.unicoz.nl

SCOPE Scholengroep

SCOPE scholengroep is in de eerste plaats een Stichting die scholen verenigt: twaalf basisscholen, een school voor zeer moeilijk lerenden, vier vestigingen voor voortgezet onderwijs, die samen CSG Groene Hart vormen en Groene Hart Praktijkschool voor praktijkgericht voortgezet onderwijs.

In deze diverse en dynamische omgeving werken meer dan 750 medewerkers. Ruim 650 docenten geven er les aan ongeveer 6.250 leerlingen. SCOPE verenigt niet alleen scholen, maar ook mensen. Iedereen werkt vanuit een gemeenschappelijke visie op hoe kinderen leren en zich ontwikkelen. Daarnaast is men sterk met elkaar verbonden in de christelijke traditie.

Meer informatie over SCOPE Scholengroep is te vinden op de website: www.scopescholen.nl

Digitale schoolborden aanbesteden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.