Expertises

Door wereldwijde economische ontwikkelingen worden steeds hogere eisen gesteld aan uw organisatie. Goed geoliede bedrijfsprocessen helpen u om optimaal op deze ontwikkelingen in te spelen en onderscheidend te zijn op het gebied van innovatie, bedrijfskosten en rendement. Onder de oppervlakte van uw organisatie ligt véél waarde verscholen. Yellow Way laat zien waar uw mogelijkheden liggen en onthult ‘het geheim’ van uw organisatie. Yellow Way levert adviesdiensten op het gebied van Inkoop, HRM, Informatiemanagement en Organisatieontwikkeling.

Human Resources

Het ontwikkelen van mens en organisatie! Daar staat Yellow Way voor. Op basis van onze ruime praktijkervaring hanteert Yellow Way een eigen visie op Human Resource Management. Zo ziet Yellow Way het ontwikkelen van organisaties als een vakgebied waarbij mens en organisatie inrichting constant in balans dienen te zijn.

Wanneer het samenspel tussen mens en organisatie uit balans is, zorgt Yellow Way voor de juiste inzichten en verandermogelijkheden. De cultuur is hierbij cruciaal voor het begrijpen van de mens in de organisatie.

Lees verder >

Organisatieontwikkeling

Het ontwikkelen van mens en organisatie! Daar staat Yellow Way voor. Op basis van onze ruime praktijkervaring hanteert Yellow Way een eigen visie op Organisatieontwikkeling. Zo ziet Yellow Way het ontwikkelen van organisaties als een vakgebied waarbij mens en organisatie inrichting constant in balans dienen te zijn.

Wanneer het samenspel tussen mens en organisatie uit balans is, zorgt Yellow Way voor de juiste inzichten en verandermogelijkheden. De cultuur is hierbij cruciaal voor het begrijpen van de mens in de organisatie.

Lees verder >

Inkoop en aanbesteding

Inkoop is mede bepalend voor het succes van uw organisatie. Door anders en slimmer in te kopen valt veel te verbeteren. Deze inkoopresultaten zijn één-op-één door te vertalen naar uw organisatie resultaten. Onder de oppervlakte van uw organisatie ligt namelijk véél waarde verscholen.

Ook inzicht in de uitgaven kan tot verrassende conclusies en mogelijkheden tot besparing leiden. Voor publieke instellingen is het daarnaast verplicht om de regels van de Aanbestedingswet 2012 te volgen.

Lees verder >

Informatiemanagement

Informatievoorziening krijgt in de dagelijkse praktijk vaak niet de aandacht die het, op grond van belang ervan voor de organisatie, verdient. Organisaties haperen of vallen stil als de informatievoorziening niet functioneert.

Er moet dus een professionele partij zijn in een organisatie die zich structureel met de sturing en de ondersteuning van de informatievoorziening bezig houdt.


Lees verder >