Kind en Onderwijs besteedt ICT hardware aan

Kind en Onderwijs mikt op besparing en flexibiliteit met de aanbesteding van hardware

Kind en Onderwijs Rotterdam heeft samen met Yellow Way een succesvolle Europese aanbesteding voor de levering van ICT hardware uitgevoerd. De belangrijkste doelstellingen waren het behouden van zeer scherpe prijzen tijdens de contractduur en vrijheid in de keuze van apparatuur.

De aanbestedingsprocedure was erop gericht om een raamovereenkomst te sluiten met een drietal partijen die kunnen voorzien in de behoefte aan ICT hardware. Deze hardware bestaat voornamelijk uit PC’s, laptops en tablets. Binnen het raamcontract heeft Kind en Onderwijs de mogelijkheid om periodiek zogenaamde ‘minicompetities’ te houden, waarbij leveranciers wordt gevraagd om een zo goed mogelijke aanbieding bij een specifieke behoefte van de scholen.

Service en advies

Met de hulp van Yellow Way is een drietal leveranciers gevonden die verder gaan dan het simpelweg leveren van de hardware. Het was belangrijk dat de partijen gedegen advies kunnen geven met betrekking tot keuze van apparatuur en een goede service bieden op het gebied van bestellen, logistiek en garantieafhandeling.

Zeer tevreden

Kind en Onderwijs is bijzonder te spreken over de begeleiding vanuit Yellow Way. Ewoud Verbakel: “Ik vind het erg prettig werken met YellowWay. Afspraken worden nagekomen, adviezen zijn helder en onderbouwd, er wordt meegedacht in constructieve sfeer. Kortom, fijn.”

Kind en Onderwijs

Stichting Kind en Onderwijs Rotterdam is een stichting voor christelijk primair onderwijs in de regio Rotterdam. Onder het bestuur van Kind en Onderwijs Rotterdam ressorteren 24 scholen, verdeeld over 31 locaties in (de gemeente) Rotterdam. Deze scholen verzorgen primair onderwijs aan leerlingen van 4 tot 12 jaar. Een drietal scholen verzorgt speciaal basisonderwijs.

Op de scholen van Kind en Onderwijs Rotterdam wordt vanuit de christelijke identiteit onderwijs geboden dat kinderen uitdaagt om al hun mogelijkheden te benutten, niet alleen op het gebied van kennis en prestaties, maar ook op het gebied van persoonlijkheidsvorming. Dat doet Kind en Onderwijs met betrokken medewerkers die hoge verwachtingen hebben van kinderen, ouders, ketenpartners en van elkaar.

Meer informatie over Kind en Onderwijs is te vinden op de website: www.kindenonderwijsrotterdam.nl.

Aanbesteding Hardware

aanbesteden, aanbesteding, hardware, ICT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.