Om competitief te kunnen zijn en blijven is het steeds belangrijker het maximale te halen uit inkoop. Sterker nog: in de huidige economische tijden is verstandig inkopen essentieel om te kunnen blijven ondernemen. Door uw inkoopfunctie te verbeteren kunt u geld besparen zonder in te boeten op kwaliteit of personeel.

Yellow Way Consultancy kan de besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken en realiseren.

Op welke wijze kan Yellow Way u van dienst zijn?

Inkoopscan voor bedrijven

Door middel van een inkoopscan licht Yellow Way uw inkoopfunctie door. Daarbij richten we ons niet alleen op de productiegoederen, maar ook op de zogenaamde ‘non-product related’ leveringen en diensten. Inkopen en bestellen kan uw onderneming ongemerkt veel tijd kosten. Tijd die u beter kunt besteden, bijvoorbeeld aan productinnovatie of het binden van uw klanten. Met een heldere analyse en praktische aanbevelingen worden de verbetermogelijkheden zichtbaar gemaakt.

Collectief inkopen voor bedrijven

Inkopende partijen kunnen hun krachten bundelen door gezamenlijk in te kopen en daarmee een sterke positie in de markt te verkrijgen. Yellow Way biedt bedrijven de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve inkoop van verschillende inkooppakketten. Met een zeer beperkte inspanning bereikt u zo maximaal resultaat.

 

Inkoopopleidingen

Omdat blijvende verbeteringen niet voortkomen uit advies alleen, biedt Yellow Way ook inkoopopleidingen voor iedere doelgroep. “Inkoop voor niet-inkopers” is een laagdrempelige cursus waar met name kleinere organisaties snel van profiteren. Voor grotere organisaties kunnen wij uw medewerkers opleiden tot inkoper, inclusief NEVI diploma’s.

Werving en detachering

Bent u (tijdelijk) op zoek naar een goede inkoper? Wij verzorgen de werving en selectie of lenen tijdelijk één van onze ervaren interim inkopers aan u uit.