Aanbesteding Inhuur Onderwijspersoneel Kind en Onderwijs

Yellow Way heeft voor Kind en Onderwijs Rotterdam een Europese aanbesteding voor de inhuur van onderwijspersoneel begeleid. Deze aanbesteding heeft zeer goed uitgepakt. Kind en Onderwijs heeft nu de beschikking over snel inzetbaar onderwijspersoneel tegen goede voorwaarden.

Personeel snel inzetbaar
Kind en Onderwijs wil snel kunnen schakelen wanneer een leerkracht niet inzetbaar is, bijvoorbeeld door ziekte. Onze ervaring is dat detacheringsbureaus moeite hebben om snel op een vraag om capaciteit in te springen. Dit is absoluut onwenselijk. In de aanbesteding is snelheid van levering dan ook als belangrijk criterium opgenomen, om snel inzetbaar personeel voor Kind en Onderwijs de komende jaren te garanderen.

“We zijn zeer tevreden met de resultaten van de aanbesteding. De prijzen zijn verbeterd en we kunnen onderwijspersoneel tegen goede voorwaarden overnemen, dit was voor ons een belangrijke doelstelling.”
Romano de Haan, Controller, Kind en Onderwijs Rotterdam

Opdracht gegund aan uitzendbureau
De opdracht is gegund aan Dit is Wijs; een uitzendbureau voor de inhuur van Onderwijspersoneel. Zij zijn in staat om zeer snel personeel te leveren wanneer dit nodig is. Daarnaast heeft Kind en Onderwijs een betere prijs gerealiseerd dan voorheen en zijn er goede voorwaarden bedongen voor de overname van personeel. Hierdoor is Kind en Onderwijs in staat om goed functionerend personeel tegen een eerlijke prijs over te nemen van het uitzendbureau.

Over Kind en Onderwijs
Kind en Onderwijs Rotterdam is een stichting voor christelijk primair onderwijs in de regio Rotterdam. Onder het bestuur van Kind en Onderwijs Rotterdam ressorteren 24 scholen, verdeeld over 31 locaties in (de gemeente) Rotterdam. Deze scholen verzorgen primair onderwijs aan leerlingen van 4 tot 12 jaar. Een drietal scholen verzorgt speciaal basisonderwijs.

Op de scholen van Kind en Onderwijs Rotterdam wordt vanuit de christelijke identiteit onderwijs geboden dat kinderen uitdaagt om al hun mogelijkheden te benutten, niet alleen op het gebied van kennis en prestaties, maar ook op het gebied van persoonlijkheidsvorming. Dat doet Kind en Onderwijs met betrokken medewerkers die hoge verwachtingen hebben van kinderen, ouders, ketenpartners en van elkaar.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een aanbesteding van de inhuur van onderwijspersoneel? Neem dan contact op met Bregt van der Pool via aanbestedingen@yellowway.nl of 06 284 593 55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.