RVKO kiest voor minicompetitie bij aanbesteding Hardware

Yellow Way heeft voor de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs (RVKO) een Europese aanbesteding van hardware begeleid. De Europese aanbesteding bestond uit twee percelen; (1) Desktops & laptops en (2) Ipad’s. Hieruit vloeide een langdurige raamovereenkomst voort tegen goede voorwaarden.

Perceel 1: Desktops & Laptops
Om leveranciers te stimuleren goede voorwaarden aan te bieden werd perceel één vormgegeven met een minicompetitie. Dit houdt in dat dit perceel aan drie leveranciers gegund werd: Central Point, Buytitdirect en Odin Onderwijs. In onderlinge concurrentie dienen deze leveranciers de komende jaren offertes in voor desktops en laptops. Op vooraf vastgestelde criteria beoordeelt de RVKO vervolgens welke leverancier de beste aanbieding heeft gedaan. Hierdoor is de RVKO gegarandeerd van goede voorwaarden gedurende de gehele raamovereenkomst.

Perceel 2: Ipad’s
Voor het tweede perceel was RVKO specifiek opzoek naar Apple Ipads met een Device Enrollment Program (DEP). Via DEP kan de IT-afdeling van de RVKO efficiënt grote aantallen tablets configureren, bijvoorbeeld door specifieke apps te installeren of bepaalde restricties in te stellen. Dit perceel werd gewonnen door Central Point.

“Bregt heeft op een correcte en vriendelijke wijze – op basis van een totaaloverzicht over zowel aanbestedingskennis als kennis van de markt – het project steeds goed begeleid. We zijn dan ook zeer tevreden over hem als persoon en als expert.”
Michel van de Luitgaarden, Senior Inkoper, RVKO

Over de RVKO
De RVKO is één van de grootste besturen voor primair onderwijs in Nederland. Onder de RVKO vallen 20 peuterspeelzalen en 66 basisscholen in Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon, Hoogvliet, Rozenburg, Hoek van Holland, Spijkenisse, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Naast klassikaal onderwijs kent de RVKO drie scholen voor speciaal basisonderwijs, vier Montessorischolen, drie Jenaplanscholen en negen Daltonscholen.

Meer informatie?
Heeft u vragen over het inzetten van een minicompetitie bij een Europese aanbesteding of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een aanbesteding van Hardware? Neem dan contact op met Bregt van der Pool via aanbestedingen@yellowway.nl of 06 284 593 55

, , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.