Aanbesteding leermiddelen Dunamare succesvol afgerond

Dunamare rondt aanbesteding van leermiddelen succesvol af

Samen met Yellow Way Consultancy heeft Dunamare Onderwijsgroep recent haar aanbesteding van leermiddelen met succes afgerond. De scholen van Dunamare wilden met deze aanbesteding een partij contracteren die gericht is op goede service, logistiek en communicatie. Het resultaat is een contract op basis van een intern leermiddelenfonds met de optie om per school te kunnen kiezen voor een gefaciliteerd leermiddelenfonds.

De leermiddelen ondersteunen de belangrijkste doelstelling: onderwijskwaliteit is voor Dunamare Onderwijsgroep het primaire speerpunt om uit iedere leerling het beste naar boven te halen. Het is het belangrijk dat er naar eigen inzicht leermiddelen kunnen worden ingekocht tegen zo laag mogelijke kosten en op basis van de individuele onderwijsvisie.

Prijs en kwaliteit

Om de doelstelling te kunnen realiseren is de aanbesteding zo vormgegeven dat zowel prijs als kwaliteit een rol spelen. Dit zorgt ervoor dat Dunamare niet alleen lage kosten heeft, maar daarbij ook goede prestaties krijgt bij levering, service en communicatie. Door de contractvorm is er bovendien flexibiliteit en ruimte voor toekomstige ontwikkelingen.

Talentontwikkeling

Dunamare Onderwijsgroep staat voor de talentontwikkeling van iedere leerling. De ambitie van de scholen binnen Dunamare reikt dan ook verder dan uitsluitend voldoen aan wet- en inspectietoetsing. Dunamare-scholen zijn voor de brede talentontwikkeling van iedere leerling écht van toegevoegde waarde. Samen gaan wij ‘van goed naar geweldig’. De primaire focus binnen Dunamare ligt dan ook op de onderwijskwaliteit, in de overtuiging dat het altijd beter kan. De twee andere pijlers, goed bestuur en goed werkgeverschap, staan ten diensten van de onderwijskwaliteit.

Begeleiding

Dunamare is tevreden met de begeleiding vanuit Yellow Way Consultancy. De vele kennis van de markt en de snelle communicatie hebben geleid tot een succesvolle aanbesteding.

Dunamare Onderwijsgroep

Dunamare Onderwijsgroep bestaat uit 24 scholen voor voortgezet onderwijs. De scholen beslaan het hele spectrum van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ze zijn te vinden in de regio’s Haarlem, Haarlemmermeer, IJmond, Uithoorn en Harlingen. Ruim 1.600 Dunamare collega’s doen er alles aan om zo goed mogelijk onderwijs te bieden aan zo’n 13.500 leerlingen.

Meer informatie over Dunamare Onderwijsgroep is te vinden op de website: www.dunamare.nl.

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column width=”1/4″ el_position=”last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]
Europese aanbesteding leermiddelen Dunamare
Dunamare

 

aanbesteding; Europese aanbesteding; aanbesteden; Europees aanbesteden; inkoop; leermiddelen; schoolboeken; boekenfonds; leermiddelenfonds; schoolboeken; inkoop; onderwijs; voortgezet onderwijs; VO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.