Inkoop bij Omron Europe B.V.

Sinds enkele maanden ondersteunt Yellow Way de Japanse multinational Omron bij de Europese product related inkoop.

Omron levert producten, systemen en applicatie-expertise op het gebied van fabrieks- en machineautomatisering, elektronische componenten en medische apparatuur voor therapieën en zelfmedicatie. In haar processen past Omron lean technieken toe.

In nauwe samenwerking met product marketing, procurement & planning en manufacturing implementeert Yellow Way verbeteringen door reductie van de complexiteit in het inkoopproces, het optimaliseren van bestaande afspraken met leveranciers en het afsluiten van nieuwe contracten. Dhr. Hugo Sintnicolaas European Manufacturing & Supply Chain Manager, Omron Europe B.V. vat de opdracht als volgt samen: “de added value van elke processtap, van elke activiteit willen we maximaliseren”.