Marc van Herpen

Uitzicht op inzicht:

   ik neem je mee”

Daar sta ik dan: bovenop het topje van de berg, 3500 meter hoog. Prachtig uitzicht over de Rocky Mountains, super! Het is terug naar af: ik, mijn uitrusting en de natuur. Ik maak me klaar voor de afdaling. Ik had me er vooraf zó op verheugd, maar nu denk ik: waar begin ik aan? 1300 meter steil naar beneden. Nog niemand is me dit seizoen hier voorgegaan. ‘Kan ik dit?’ vraag ik mijn berggids. ‘Ja, dit kan jij’ roept hij terug. Knikkende knieën. Terug kan ik niet, ik moét…. ‘Gaan!’, hoor ik de berggids zeggen. Ik ga.

Om mijn passie voor off-piste skiën tot een goed einde te brengen is een aantal voorbereidingen vereist. De berggids gaf mij het inzicht en de moed om iedere keer mijn grenzen te verleggen doordat hij de juiste ondersteuning bood.

Dit betekende voor mij: begrijpen hoe ik moest handelen, bewust de juiste bochten nemen en erop vertrouwen dat het goed komt. Inzicht hebben is prettig en noodzakelijk!

Zo geldt dat ook voor organisaties. Inzicht is nodig om stappen voorwaarts te maken, Om te kunnen groeien. Daar waar ik de ondersteuning van de berggids nodig had om veilig van de top van de berg te komen, bied ik omgekeerd ondersteuning aan organisaties in hun streven naar succes en het vertrouwen om tot een goed resultaat te komen. In mijn advies werk ik daarom vrij fundamenteel: wat is nu de werkelijke vraag? Net zoals bij het off-piste skiën, ken ik ook hierin mijn uitdagingen: durf ik ‘tegen’ te denken, vragen te stellen die dusdanig confronterend zijn dat de klant hier ook echt mee vooruit komt?

Mijn ambitie is het beste uit de klant naar boven te halen vanuit betrokkenheid en vertrouwen. Ik wil je graag helpen door middel van een efficiënt proces tot verbluffende resultaten te komen die bij jou passen. Ik geef je graag ondersteuning bij het bepalen van je richting op de weg naar inzicht zodat je uitzicht krijgt op de te bewandelen weg…. de Yellow Way!

Contact
Meer weten? Neem gerust contact met mij op via marcvanherpen@yellowway.nl of bel mij op 073 – 614 00 10.

Deel dit opShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook