Lars Bakker

“Mijn expertises zijn inkoop en organisatieontwikkeling. Dat levert in praktijk leuke en afwisselende opdrachten op.”

In mijn vrije tijd doe ik aan sportklimmen, een mooie combinatie van het rustig uitpuzzelen van je route, adrenaline en de voldoening als je de top hebt gehaald. Je partner beneden helpt om de juiste route te vinden en zorgt ervoor dat je de grond niet raakt als het misgaat. Al lijkt het misschien niet zo, het werk als consultant heeft veel overeenkomsten met mijn hobby.

Als metafoor staat ‘the yellow way’ voor groei. Zowel van onszelf, als van onze klanten. In die zin lijkt het op klimmen: samen werk je naar de top toe. Ik wijs de weg en zorg ervoor dat mijn klant niet valt. Mijn collega’s helpen mij en zorgen ervoor dat ik niet val. Onze slogan ‘ik neem je mee’ is geen holle kreet: als we de eindstreep hebben gehaald, maar de klant is halverwege nog aan het klimmen, dan doen we iets fout.

Als bedrijf staat Yellow Way voor een persoonlijke benadering en leuke klanten. Dat betekent samenwerken: als één team met de klant en met collega’s. Geen spelletjes, maar praktische oplossingen, korte lijnen en een hands-on mentaliteit.

Mijn expertises zijn inkoop en organisatieontwikkeling. Dat levert in praktijk leuke en afwisselende opdrachten op. Voor inkoop is een veel voorkomend onderwerp het begeleiden van aanbestedingen. Daarnaast krijg ik veel te maken met het doorlichten en inrichten van de inkooporganisatie of de inkoopprocessen. Op het gebied van organisatieontwikkeling houd ik me veel bezig met procesoptimalisatie. Daarbij maken we vaak gebruik van LEAN, een hele mooie methode waar we een typische Yellow Way invulling aan hebben gegeven.

Omdat we groei hoog in het vaandel hebben staan, verzorgen we ook opleidingen en workshops in de onderwerpen waarop we adviseren. Wilt u iets leren op het gebied van inkoop of aanbesteden, of misschien LEAN leren toepassen op administratieve processen? Neem eens contact met me op, dan vertel ik er meer over!

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met mij op via larsbakker@yellowway.nl of bel mij op 073-6140010.

Deel dit opShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook