Cornel Simons

“Ik houd van een flinke uitdaging. Projectmanagement past daar helemaal bij.”

“Yes, I dit it !”. De finish in zicht: bijna 42 kilometer in de benen, geweldig. Van alles gaat door me heen. Maandenlang trainen heeft geresulteerd in het uitlopen van de marathon. Nooit gedacht dat het zou lukken binnen de tijd die ik voor ogen had, want die was erg uitdagend en op de grens van wat haalbaar was. Maar juist dat past wel bij me.

 Voor het lopen van een marathon is een goede voorbereiding van groot belang. Niet alleen een strak trainingsprogramma, maar ook voeding, vochtbalans, calorieën en gewicht. Ook tijdens de marathon moet je op veel dingen letten, zoals hartslag, tempo, energie en de hoeveelheid isotone en hypotone gels. Zo is het ook bij projecten.

Een goede voorbereiding op alle details is van groot belang voor het eindresultaat. Planning, scope, budget, personeel en kwaliteit. Uiteindelijk is het resultaat wat telt. Voor de klant wil ik het project op de juiste manier afronden binnen al deze facetten. Omdat te bereiken is een goede planning van curiaal belang. Eén fout in de planning kan leiden tot uitloop, hoge kosten of consequenties van de kwaliteit. Strak sturen hierop is daarbij noodzakelijk. Samenwerking vormt een grote meerwaarde voor een goed proces en gedragen uitkomst. 1+1=3!

Ik heb een groot empathisch vermogen en ga zorgvuldig te werk. Mijn stijl van communiceren is open, maar kritisch. Ik heb altijd aandacht voor de politieke verhoudingen en de mens in de organisatie.

Mijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen zorgen altijd voor een streven naar een optimaal resultaat.

Als projectmanager ben ik ook verantwoordelijk voor de inkoopcollectieven van Yellow Way. Deze collectieven zorgen ervoor dat onze klanten met weinig inspanning goede producten kunnen verwerven tegen goede condities en een scherpe prijs. Deze manier van inkoop is ideaal voor organisaties met een kleine of zonder inkoopafdeling!

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met mij op via cornelsimons@schoolinkoop.nl of bel mij op 073-6140010.

Deel dit opShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook