Bregt van der Pool

“Ik neem graag de tijd om duidelijkheid te verschaffen en om je te betrekken bij het proces.”

Het is 05:30 uur en de zon komt op tussen de bergen. Vanaf de top van Mount Fuji in het land van de rijzende zon aanschouw ik het aanbreken van de dag. Een prachtig moment waar een moeilijke, maar vooral ook leuke tocht aan vooraf ging.

In sommige opzichten lijkt dit moment op de afronding van een succesvolle Europese aanbesteding. Een goede voorbereiding en gedegen kennis van de omstandigheden heeft mijn reis tot een succesvol einde gebracht. In mijn werk als consultant zijn voorbereiding en kennis twee van de belangrijkste factoren die bijdragen aan een geslaagde afronding van projecten.

Een aanbesteding kun je maar één keer doorlopen. Het is daarom belangrijk dat je hem in één keer goed uitvoert. Daar ligt mijn toegevoegde waarde als consultant. Het is mijn doel om je te begeleiden en mee te nemen, zonder dat je jezelf hoeft te verdiepen in de aanbestedingsmaterie. Ik ben er om te voorkomen dat je het gevoel hebt dat je in het diepe wordt gegooid. Hoewel ik het hele aanbestedingstraject begeleidt, vind ik het belangrijk dat het voor mijn klanten duidelijk is wat we precies doen, hoe we dit doen en vooral waarom we het doen. Ik neem daarom graag de tijd om hier duidelijkheid in te verschaffen en om je te betrekken bij het proces. We gaan immers gezamenlijk op zoek naar de leverancier wiens dienst of product het beste past.

Mijn specialismen zijn advisering en begeleiding van aanbestedingen.

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met mij op via bregtvanderpool@yellowway.nl of bel mij op 073-6140010.

Deel dit opShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook