Eline Valk

“De klant begeleiden van A tot Z”

Op reis gaan naar het onbekende en nieuwe werelden ontdekken, dat is één van mijn grote passies. Samen plan je de juiste route en door een goede voorbereidingen zorg je ervoor dat het een reis wordt om met een goed gevoel op terug te kijken.

Het reizen en de voorbereiding die daarbij horen, hebben veel overeenkomsten met het werk als inkoopconsultant. Je stelt samen een plan op en stippelt de reis uit met daarin een gezamenlijk einddoel. Want daar gaat het om, hetzelfde doel voor ogen hebben en hier door middel van de juiste samenwerking en begeleiding het beste resultaat uit halen.

 

 

Een aanbesteding doe je namelijk niet alleen, je moet met veel mensen schakelen en samen werken om het beste resultaat te bereiken. Als consultant is het mijn taak om die samenwerking en communicatie te optimaliseren. Mijn toegevoegde waarde breng ik naar voren door de klant het gevoel te geven er niet alleen voor te staan en door ook bij onverwachtse gebeurtenissen het doel niet uit het oog te verliezen. Stap voor stap begeleid ik de klant in het proces. Dit zorgt ervoor dat de klant precies weet wat er gaat gebeuren en waar we staan in de aanbesteding. Dit doe ik met de juiste kennis en een goed overzicht van het betreffende project.

 

 

Mijn specialismen zijn het begeleiden van aanbestedingen, samenwerking en advisering.

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met mij op via elinevalk@yellowway.nl of bel mij op 073 – 614 00 10.

Deel dit opShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook